Екскурсії 2014 року

У ЛМНВЦ «Спадщина» згідно плану  підготовки та проведення у 2014 році тижня охорони праці з нагоди Всесвітнього дня охорони праці в закладі організовано та проведено ряд заходів з безпеки життєдіяльності.

З 22.04. 2014р.- 28. 04.2014року у майстернях та кабінетах закладу проведені практичні заняття по умінню користуватися індивідуальними засобами захисту, надання першої долікарської допомоги. Проведені навчальні  евакуації з  педагогами та учнями ЛМНВЦ «Спадщина» на випадок надзвичайної ситуації (пожежі). Організовано та проведено конкурс малюнків «Охорона праці очима дітей» та конкурси на знання основ законодавства по охороні праці між майстернями за професіями «Столяр будівельний» та «Муляр». Були організовані екскурсії для учнів 10-11 класів на підприємства міста  з метою ознайомлення з організацію безпечних умов праці. 

 

Майстер виробничого навчання Н.В. Нечепоренко з учнями, які навчаються  за професію «Кухар», відвідали  підприємство громадського харчування ресторан «Електрон».   Директор ресторану Кабанчук Наталія Іллінічна ознайомила присутніх із роботою гарячого, холодного, м’ясного та рибного  цехів,  надала детальну інформацію про вимоги до обладнання та дотримання безпечних умов праці під час роботи  у ресторані «Електрон».

Ознайомлення з правилами експлуатації промислових печей

Техніка безпеки біля промислової електроплити

Біля жарочної  шафи

Охорона праці в ресторані «Електрон»

 

В холодильному відділенні

 

Майстер виробничого навчання М.О. Кренделєв  разом з учнями, які навчаються  за професією «Столяр будівельний»,  відвідали  підприємство по виготовленню меблів

 

На підприємстві біля станка по виготовленню меблів

Майбутні працівники